Home / archiefcentraal / festival van het nijenhuis naar de haere

festival van het nijenhuis naar de haere

De Stichting Community Festivals heeft een nieuwe locatie gevonden voor Festival op Het Nijenhuis. Op zondag 14 juni wordt het muziekfestival op landgoed De Haere in Olst gehouden en krijgt logischerwijs de nieuwe naam: Festival op De Haere.

Met de verhuizing naar Olst wordt er nieuw leven geblazen in het evenement, dat in 2006 voor het eerst werd gehouden. De tweede editie in 2007 was een groot succes, maar vorig jaar kwam er opeens géén Festival op Het Nijenhuis. Nu is ‘t muziekspektakel, met medewerking van de Stichting IJssellandschap, terug op de agenda. En het belooft een festival te worden met een gevarieerd programma, met muziek van klassiek tot fanfare en van solisten tot grote koren. Dat allemaal in een mix van (regionale) amateurs en professionals.

In totaal zullen er circa vijftien solisten/groepen diverse optredens verzorgen. “Je hoeft niet per se een muziekliefhebber te zijn om te kunnen genieten van de heerlijke sfeer”, aldus Wim Logtenberg, penningmeester van de Stichting Community Festivals. Voor Festival op De Haere (van 14.00 tot 21.00 uur) zijn 2.000 kaarten beschikbaar. De kaarten kosten 17,50 euro. In de voorverkoop is de prijs 15 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Via www.festivalopdehaere.nl kun je kaarten bestellen.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.