feestelijke heropening buurthuis elshof

Het Buurthuis Elshof wordt op vrijdag 15 mei om 16.00 uur feestelijk heropend door burgemeester Ton Strien. Aansluitend zal er een receptie plaatsvinden, bedoeld voor alle buurtbewoners en belangstellenden, tot 18.00 uur.

Het buurthuis heeft, sinds de stichting in het jaar 1991, een derde, ingrijpende verbouwing ondergaan. Deze is deels uitgevoerd door de vele vrijwilligers die de Elshof telt. Een geheel nieuwe verdieping, een nieuw dak en gemetselde buitenwanden sieren het ruime gebouw. Het buurthuis beschikt nu over twee zalen op de benedenverdieping en drie nieuwe zalen boven, alsmede een extra pantry.

De nieuwe zalen zijn voorzien van draadloos internet en videoprojectie. Hiermee biedt het buurthuis ruimte aan de ruim twintig clubs/verenigingen uit de Elshof en de naaste omgeving. Ook wordt de locatie onder andere ingezet voor kerkdiensten, als vergaderruimte en als stemlokaal. Een ruim parkeerterrein met 45 plaatsen completeert het geheel.

De verbouwing werd mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Oranjefonds, het Coöperatiefonds van Rabobank Salland, de gemeente Olst-Wijhe, de provincie Overijssel en Leader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.