Home / archiefcentraal / expositie van jan schrijver in partycentrum

expositie van jan schrijver in partycentrum

Jan Schrijver uit Dalfsen exposeert vanaf woensdag 20 mei zijn kunstwerken bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg in Dalfsen. Jan heeft zich met name toegelegd op het schilderen en al een behoorlijke verzameling aangelegd. Begin dit jaar waren een aantal stukken van hem te zien in Wierden.

Het partycentrum is dagelijks geopend vanaf 13.00 uur, behalve op maandag. Op zondag 24 mei zal de expositie feestelijk worden opgeluisterd door allerlei activiteiten. Zo verzorgen onder andere de heren van De Pompedoers uit Heino een optreden. Neem gerust een kijkje. De toegang is geheel gratis. De expositie loopt tot 1 juni.

Lees ook

CDA Raalte vraagt om meer regie regionale overheid inzake stikstofcrisis

RAALTE – Als het aan het CDA Raalte ligt, gaat de wethouder met een duidelijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.