erwin nyhoff in actie tijdens debat in heeten

Erwin Nyhoff uit Heeten speelt vrijdag 22 mei tijdens het Dorpsplein-debat in Heeten live enkele nummers. Nyhoff zorgt met zijn muziek voor een stukje extra gezelligheid op het plein, waar vrijdag de volgende vraag centraal staat: Wat betekent Brussel nou voor onze boeren, burgers en buitenlui?

Heetenaren gaan in gesprek met Europarlementariërs en kandidaat-parlementariërs over de ontwikkelingen op het platteland: Pier Antuma (CDA), Bert Keupers (VVD) en Louis Meuleman (PvdA). Of het nu gaat om de dikke subsidies die in Brussel klaarliggen, om grond, mest, melk, of om de manier waarop Brussel iets bijdraagt aan Heeten. Tevens komt Leader-coördinator van Salland, Mireille Groot-Koerkamp, vertellen wat er allemaal mogelijk is met dat EU-subsidiegeld om het platteland leefbaar te houden. De gespreksleiding is in handen van Wim Hogenkamp.

Naast live muziek van local hero Erwin Nyhoff, is er voor de kinderen nog een koe-springkussen en de plaatselijke horeca hebben de terrassen klaar staan. Debatkamer Overijssel organiseert dit Dorpsplein-debat, ondersteund door de gemeente Raalte. Voor meer informatie over dit debat, dat om 16.00 uur begint, kun je contact opnemen met Jolien Schras: 06-53306991 of j.schras@debatkamer.eu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.