enge buren opent seizoen van amfitheater

De cabaretgroep ‘Enge Buren’ opent zondag 10 mei het nieuwe theaterseizoen van amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. De drie heren van Enge Buren hebben de klasse om met speels gemak van de ene naar de andere muziekstijl te flitsen. Als dat ook nog gebeurt met veel humor, dan is het feest compleet.

Enge Buren is vooral bekend geworden van optredens bij onder andere Dauwpop, Lowlands en de zomerfeesten in Nijmegen. Optreden in het Luttenbergse Pastoorsbos wordt echter een nieuwe ervaring voor de drie heren. Het optreden op zondag 10 mei begint om 14.30 uur. Een toegangskaartje kost 5 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis genieten van Enge Buren. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar gemeenschapscentrum Elckerlyc, aan de Butzelaarstraat 22. Voor meer info over het amfitheater zie staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.