eline te wierik met polsblessure naar wk

Eline komt donderdag in het Zwitserse Baar in actie met haar oefening op muziek

Eline heeft na het NK in maart haar oefening op muziek nog uitgebreid met een D-element, een element uit de moeilijkste categorie. Verder zal ze haar spectaculaire oefening afsluiten met een salto achterover. Maar de grote vraag is: Hoe houdt haar pols het? Ze is namelijk licht geblesseerd aan haar pols en aan haar scheenbeenspier. “We hopen dat de tape voldoende steun zal bieden en dat ze haar oefening optimaal kan turnen.”, aldus coach Therese Verdoorn. Het doel van Eline is het turnen van 8.00 punten en het behalen van een finaleplek is een droom.

In totaal strijden tien Nederlandse sporters op dit WK, waar ook sporters uit landen als Japan en USA voor de prijzen vechten. Vanuit Nederland zijn de verwachtingen hoog gespannen, met een kans op een aantal podiumplaatsen en wellicht deelname aan de landenwedstrijd. Bij de landenwedstrijd op het WK in Zwitserland turnen de drie hoogst geëindigde landen een extra wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.