eerste editie van 100 haarle groot succes

De eerste editie van 100 % Haarle is zeer goed verlopen. Naar schatting hebben zondag zo’n vijf- tot zesduizend mensen een bezoek gebracht aan deze grote bedrijven- en verenigingsfair die geheel in het teken stond van het dorp Haarle.

De bezoekers konden struinen langs vele tientallen stands van Haarlese bedrijven, verenigingen en instellingen. Daarnaast was er gezorgd voor een uitgebreid randprogramma met muziek, diverse demonstraties en meer, veel meer. “Het was beter dan beter, Haarle staat op de kaart”, zo stelt Jiffree Wichers Schreur namens de organisatie. “We hadden met alle deelnemende instanties, bedrijven en verenigingen het doel om meer bekendheid te geven aan Haarle en de saamhorigheid te vergroten. Dat is gelukt. Iedereen was laaiend enthousiast. De reacties van de bezoekers waren ook enorm positief. We werden van alle kanten gecomplimenteerd.”

Binnenkort worden de ervaringen met betrekking tot de eerste 100 % Haarle geëvalueerd. “Misschien dat we het over twee jaar weer organiseren, misschien ook pas weer over vijf jaar. Daar gaan we eerst eens met elkaar over praten. Maar 100 % Haarle komt hoe dan ook terug. De eerste ideeën voor een nieuwe editie zijn er al.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.