Home / archiefcentraal / eenrichtingsverkeer heino toch omgedraaid

eenrichtingsverkeer heino toch omgedraaid

De fractie van Gemeentebelangen heeft er weliswaar enkele brieven voor moeten schrijven, maar het gewenste resultaat is daar: Het eenrichtingsverkeer tussen de Rabobank en het voormalige gemeentehuis in Heino wordt omgedraaid. En dat terwijl de wijziging een paar maanden terug absoluut geen optie was voor de gemeente Raalte.

“Wij hebben ons standpunt heroverwogen en zijn voornemens een verkeersbesluit te nemen om de rijrichting om te draaien. Mocht blijken dat de maatregel niet het gewenste resultaat heeft, dan zal deze weer worden teruggedraaid”, aldus het college van burgemeester en wethouders in een brief aan GB. Carla Hoge, fractievoorzitter van GB, is erg blij met de reactie van het college. “Ik denk dat er met het omdraaien van de rijrichting een hoop druk op de Dorpsstraat kan worden voorkomen, doordat auto’s dan ook aan de achterkant van het Marktplein weg kunnen komen. Men hoeft dan niet per se allemaal via één uitgang, richting de Dorpsstraat bij de oversteekloper voor de Boni, het plein te verlaten.”

Lees ook

Jos en Willy Homma 60 jaar getrouwd

HEINO – Jos en Willy Homma-Lugtenberg uit Heino vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.