Home / archiefcentraal / een gewonde bij ongeval op n348 bij raalte

een gewonde bij ongeval op n348 bij raalte

Een 72-jarige automobilist uit Raalte is donderdag gewond geraakt bij een aanrijding op de N348 tussen Raalte en Lemelerveld ter hoogte van de kruising Ommerweg/Steege. Hij is ter observatie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanuit Raalte stak de man, via de Steege, de Ommerweg over. Hij zag daarbij een 21-jarige automobilist uit Heino over het hoofd, die van links kwam vanuit de richting Lemelerveld. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld. Als gevolg van de aanrijding was de weg enige tijd afgesloten voor verkeer.

Lees ook

IJsselbiënnale: 28 kunstwerken langs de IJssel

REGIO – 28 werken van beeldend kunstenaars langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.