edwige leunissen wint bij fotoclub salland

‘Libel uit de Camargue’ is de titel van de winnende foto van de onderlinge fotocompetitie van Fotoclub Salland uit Raalte. De foto is gemaakt door Edwige Leunissen, die hiermee voor het eerst in de prijzen valt sinds zij lid is van de fotoclub.

Het commentaar van de jury, bestaande uit Ilse de Vries en Carolien Tielbeek, bij de winnende foto luidt als volgt: “Heel mooi moment. Prachtig hoe de libelle precies voor het wolkje op het takje zit, hoe het takje in beeld komt en de scherpte in de hoek wegloopt.” De foto ‘Luuk’ van Nandine Hunneman werd tweede en Hans van Cranenburgh eindigde met zijn foto ‘Bol’ als derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.