Home / archiefcentraal / drukke dauwtrapochtend in salland

drukke dauwtrapochtend in salland

Was het druk donderdagochtend vroeg met dauwtrappen? Onze Man vond van wel. Hij maakte zelf een rondje Salland en kwam geregeld vroege trappers tegen. Maar hoe druk het nu echt was? Wie zal het zeggen.

Wat opviel was het ‘andere dauwtrappen’. Ergens op de grens van Salland en Twente kwam Onze Man twee trapsters tegen die door hun vader gedropt waren in Daarleveen. Met een GPS moesten ze maar zien thuis te komen. Die GPS gaf alleen een pijl richting de eindbestemming aan, geen wegenkaart of zo. “Maar we hebben wel een telefoonnummer. Als we er niet meer uitkomen kunnen we papa bellen”, aldus de fietsters.

In de buurt van Stal ‘t Reelaer was het niet trappen in de dauw met voet of fiets, maar met paardehoeven. “Wel een beetje laat hè”, zo vonden de amazones zelf ook tegen een uur of negen. Maar dat mocht de serene rust niet drukken.

Dauwtrapfoto’s gemaakt. Stuur ze gerust op naar de redactie.

Lees ook

OV-Inloopspreekuren en proefreizen in Salland

REGIO – De OV-ambassadeurs verzorgen de komende periode weer diverse inloopspreekuren in de regio. Senioren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.