deventer als evenementenstad genomineerd

De stad Deventer is als enige stad in Overijssel genomineerd als ‘Evenementenstad van het Jaar’. Best bijzonder, naast steden als Almere, Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Op donderdagavond 4 juni zal de winnaar bekend worden gemaakt in de Stopera in Amsterdam.

Deventer dankt haar nominatie onder andere aan de jaarlijkse boekenmarkt. In de categorie ‘Beste stadspromotie-evenement algemeen’ is de Overijsselse stad namelijk met de Deventer Boekenmarkt genomineerd. In die categorie neemt Deventer het op tegen de Marinedagen in Den Helder en het popfestival Zand in Almere. Job Cohen, burgemeester van Amsterdam, reikt de prijzen uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.