deaf sports award 2008 voor michel tielbeke

De Raalter zwemmer Michel Tielbeke is zaterdag tijdens de Deaf Sports Award 2008 uitgeroepen tot sporter van het jaar. Tielbeke werd gekozen uit drie genomineerde dove sporters. Hij kreeg de bijbehorende schaal en de bloemen.

Hans Blom van Gehandicaptensport Nederland reikte de prijs uit en mooie woorden: “Michel heeft prestaties van wereldformaat op zijn naam staan. Zowel bij de wereldkampioenschappen als bij de Paralympische Spelen heeft Michel meer dan eens in de finale gestaan. Michel beheerst vrijwel alle slagen en is in die zin een Multi-talent! Hij is ook sporter van het jaar 2008 van de gemeente Raalte en heeft zich al geplaatst voor de Deaflympics. Hopelijk inspireert deze trofee je tot grootste prestaties bij de Deaflympics Taipei 2009 en de Paralympics in Londen 2012.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.