Home / archiefcentraal / concert op orgel en vleugel in wh zwart hal

concert op orgel en vleugel in wh zwart hal

Harm Hoeve (orgel) en Johan Bredewout (vleugel) geven op 23 mei een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal, aan de Grensweg 17 in Lemelerveld. Het thema is ‘4-Handig de Zomer tegemoet’. Het concert begint om 20.00 uur.

Harm Hoeve komt uit Rouveen en volgde het conservatorium in Zwolle. Op 24-jarige leeftijd won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzer Orgelfestival. Hij trad al op in Canada, Amerika, Rusland, Duitsland, Israël en Schotland. Johan Bredewout genoot zijn muzikale opleiding aan het conservatorium van Zwolle. Hij studeerde de hoofdvakken piano en orgel. In 1983 behaalde hij het B-diploma voor piano en in 1984 het diploma ‘Uitvoerend Musicus’ (cum laude) voor orgel- met onderscheiding voor artistieke eigenschappen.

Vanwege de grote animo voor het concert is het gewenst vooraf te reserveren via 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 12 euro (gratis koffie). Kinderen tot 12 jaar gratis.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.