Home / archiefcentraal / cda vanaf zeepkist in debat over europa

cda vanaf zeepkist in debat over europa

Europa. Voor velen lijkt het een ver van mijn bed show, maar het CDA Raalte doet er alles aan om het dichter bij huis te brengen. Zo heeft zij namelijk Maria Martens, nummer 3 op de lijst van het CDA voor de Europese verkiezingen op 4 juni, uitgenodigd voor een bijzonder debat.

De Overijsselse kandidaat en al jaren Europarlementariër gaat op zaterdag 23 mei vanaf een zeepkist in discussie over Europa. Dat doet zij met belangstellenden en voorbijgangers. Het debat wordt gehouden tussen 14.30 en 16.30 uur en de kist staat opgesteld op de Plas in Raalte. De leiding van het debat is in handen van Henk Robben, fractieleider van het CDA in de Raalter raad.

Lees ook

Raalte roept inwoners die door corona geen gebruik maken van zorg op zich te melden

RAALTE – De gemeente Raalte signaleert dat sommige inwoners die recht hebben op Wmo-ondersteuning daar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.