cda vanaf zeepkist in debat over europa

Europa. Voor velen lijkt het een ver van mijn bed show, maar het CDA Raalte doet er alles aan om het dichter bij huis te brengen. Zo heeft zij namelijk Maria Martens, nummer 3 op de lijst van het CDA voor de Europese verkiezingen op 4 juni, uitgenodigd voor een bijzonder debat.

De Overijsselse kandidaat en al jaren Europarlementariër gaat op zaterdag 23 mei vanaf een zeepkist in discussie over Europa. Dat doet zij met belangstellenden en voorbijgangers. Het debat wordt gehouden tussen 14.30 en 16.30 uur en de kist staat opgesteld op de Plas in Raalte. De leiding van het debat is in handen van Henk Robben, fractieleider van het CDA in de Raalter raad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.