cda is plakterreur op verkiezingsborden zat

Frans Wichink Kruit van de Raalter CDA-fractie ergert zich aan het gebruik van de verkiezingsborden die bij de ingang van dorpen hier in de buurt staan opgesteld. Wichink Kruit, raadslid in Raalte en lid van het campagneteam voor de Europese verkiezingen, spreekt zelfs over plakterreur.

“De gemeente plaatste al zeer bijtijds de borden. Al rap werden de borden nagenoeg volgeplakt door de SP”, aldus Wichink Kruit. “De kwaliteit van het papier en het behangplaksel is echter slecht zodat na een eerste regenbui veel posters geheel dan wel gedeeltelijk van de borden afvallen.”

“Ook is er, zeg maar, een ongeschreven wet dat geplakt wordt in de volgorde van de lijst, te beginnen in de linkerbovenhoek. Daar waar dat voor het CDA niet meer kon door de posters van de SP, is de ruimte ernaast gebruikt. Ineens komt de plakploeg van D66, die schijnbaar van mening is dat zij boven de wet staat. Posters worden respectloos over de posters van het CDA geplakt. Gênant. Als dit het beleid is van deze partijen, dan zegt het genoeg van hun representanten.”

Wichink Kruit zal een brief sturen naar de genoemde partijen en vragen om uitleg van hun handelswijze. Hij vertrouwt er verder op voorhand wel op dat bij de volgende verkiezingen meer respect jegens elkaar getoond wordt.

Eerder al ergerden politici zich aan het gedrag van de SP, toen we zagen dat die partij wel erg breed uitpakte. We zijn eigenlijk wel benieuwd naar het plakgedrag op andere plekken in Salland. Foto’s én meningen zijn welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.