ccs sluit internationaal comeniusproject af

Zestien buitenlandse leerlingen hebben vrijdag samen met hun begeleiders als afsluiting van het Comeniusproject gegeten op school. Het Carmel College Salland doet namelijk mee aan een afstandsleren-project, waarbij leerlingen en docenten uit verschillende landen elkaar ontmoeten. Afgelopen week waren er zestien leerlingen te gast in Raalte, want het CCS afdeling VMBO was dit jaar de gastschool.

Drie jaar lang heeft het Carmel College Salland met vijf scholen in het buitenland samengewerkt. Door de jaren heen zijn leerlingen bezig geweest met projecten. Ieder jaar ging dit onder een ander thema, zoals de politiek. Via projecten als over het Europees Parlement leren leerlingen uit verschillende landen samen en over elkaar. Het doel is leerlingen te motiveren om te leren. Zij ervaren hoe het dag- en nachtritme in een ander land is. Denk maar eens aan eten: Hoe laat, wat, waar en met wie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.