burgemeester zoon op de bres voor europa

Om de jonge kiezers in de gemeente Raalte aan te moedigen op donderdag 4 juni (Europese verkiezingen) naar de stembus te gaan, heeft burgemeester Piet Zoon alle nieuwe kiezers persoonlijk een brief gestuurd. Het gaat om maar liefst 1.075 nieuwe kiezers.

Voor 21 mei ontvangt iedere nieuwe kiezer een stempas. Dat is het officiële document waarmee je kunt stemmen. Met deze pas kun je terecht in elk stemlokaal in jouw gemeente. Om te kunnen stemmen heb je een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) en de stempas nodig. Zonder stempas en geldige legitimatie kun je niet stemmen. Als je de stempas kwijt bent of niet hebt ontvangen, dan kun je tot dinsdag 2 juni een nieuwe stempas aanvragen bij de afdeling Publiekszaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.