buitenlandse straatacts tijdens ribsenblues

In slechts een paar jaar tijd is het Theaterland van Ribs&Blues uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde onderdelen van het al maar groeiende festival. Jong en oud vermaakte zich afgelopen jaren met de fratsen, grollen, acrobatische toeren en vocale en muzikale grappen van de beste straatartiesten. Dit jaar zijn artiesten uit Argentinië, Duitsland en België gestrikt voor de dertiende editie van het Pinksterfestival in Raalte.

Het succes van afgelopen jaren schept de nodige verwachtingen en verplichtingen. Daarom is dit jaar nog harder gezocht naar het neusje van de zalm. Dat heeft een internationaal programma opgeleverd met artiesten die in heel Europa (en soms ver daarbuiten) hun sporen hebben verdiend. Op straat natuurlijk, maar ook op festivals en in grote en kleine zalen. Bij Ribs&Blues zullen ze midden op het terrein optreden. Schuif gewoon maar aan en geniet van de Argentijnse Maria Peligro, de Vlaamse Amerikaan Dirty Fred en de Duitsers Gregor Wollny en One 4 You.

Een waarschuwing is trouwens wel op zijn plaats. Want zo ben je nog argeloos toeschouwer en zo ben je een deelnemer aan de act! Alle artiesten treden in een afwisselend continu-programma op. Op het festivalterrein zal duidelijk aangegeven worden welke artiest op welke tijd begint. Kijk voor meer informatie op de site van Ribs&Blues.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.