broekland f1 eindigt seizoen met derde titel

Na het winnen van de najaarscompetitie en de zaalcompetitie zijn de voetballers van Broekland F1 dinsdagavond ook nog eens ongeslagen kampioen geworden van de voorjaarscompetitie.

Op de laatste speeldag stond het uitduel tegen het gevreesde ASC op het programma, maar de Broeklandse jongens speelden oppermachtig. De wedstrijd eindigde dinsdagavond in Dalfsen met een stand van 1-8, in het voordeel van de kampioenen. Bij thuiskomst in Broekland volgde nog een traditionele rondrit op de platte wagen, maar het kampioensfeest zal op een later tijdstip worden gevierd.

Broekland F1 bestaat uit Cas Broekhof, Jelle Broekhof, Wessel Aalbers, Titus Niese, Sven Vosman, Sem Booyink, Luuk Bootsveld, Ruud Schutte en Ruben Boerdam. De leiders van het team zijn Berry Broekhof, Heico Booyink en Mario Niese.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.