Home / archiefcentraal / bmx jes vliegen hoog door de lucht op nk

bmx jes vliegen hoog door de lucht op nk

Ze vliegen hoog door de lucht op Ramele, die fietsers op hun crossfietsjes. Maar eigenlijk mag je dat zo niet zeggen. Want we hebben het over het Nederlands kampioenschap Fietscross op het Carmel Wielerpark in Ramele, Raalte. En dan zitten de deelnemers op een BMX en niet op een crossfietsje.

Zaterdag is het NK van start gegaan. Ook Tweede Pinksterdag (maandag) racen BMX-crossers nog rond, onder auspiciën van CRT Raalte. Wie wil, moet aan de Broeklanderdijk zijn, dicht bij Racketcentrum Ramele.

Van uitslagen weten we eigenlijk nog niks. Die hebben we nog niet gekregen en niet op internet kunnen vinden. Maar er waren wel winnaars, blijkt uit de prachtige foto’s die Annet van Raalten voor ons maakte. Ook weten we dat het programma zondag alleen voorziet in trainingen en dat maandag de wedstrijden al weer om 08.30 uur beginnen. Specifieke info zal vast via de site van het NK Fietscross te vinden zijn.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.