bloemschikkunst geintegreerd met harleys

Het was zaterdag gezellig vertoeven op de eerste dag van de Sallandse Bloemschikdagen in het Amerikaans Motormuseum aan de Zwolsestraat in Raalte. Bloemschikcursisten van de Sallandse afdeling Groei&Bloei hadden verschillende thema’s uitgewerkt en dat maakte een rondgang door het museum erg verrassend.

De bezoekers waren zeer enthousiast over de uitwerking van die thema’s, met allen een relatie tot motoren. Vooral het thema Amerika had veel verschillende stukken, zoals wolkenkrabbers, McDonalds, indianen, de vlag en het vrijheidsbeeld. Ook de thema’s knalpijpen en valhelm kwamen erg goed tot hun recht in het museum. De bloemstukken vormden een eenheid met de motoren.

Docent Frits Hoogers was trots op de kwaliteit van de stukken van zijn cursisten. Zondag – de tweede dag van de bloemschikdagen – geeft hij weer demonstraties van 14.00 tot 16.00 uur. Om 16.30 uur is de uitreiking van de publieksprijs. Zondagmorgen ben je vanaf 10.00 uur weer van harte welkom. Entree bedraagt 3,50 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.