bloemschikdagen prima seizoensafsluiting

Diny te Kulve heeft afgelopen weekend het mooiste bloemstuk gemaakt tijdens de Sallandse Bloemschikdagen bij het Amerikaans Motormuseum in Raalte. Althans, zo heeft het publiek bepaald. Cursisten van Groen & Bloei afdeling Salland toonden hun werk onder toeziend oog van docent Frits Hoogers tussen de Amerikaanse motoren van Harley-verzamelaar Max Middelbosch. Een prima locatie als afsluiting van het bloemschikseizoen.

Bezoekers van de bloemschikdagen in Raalte konden zaterdag en zondag hun stem uitbrengen op de bloemstukken, die allen rond een bepaald thema waren gemaakt. Naast Diny te Kulve met bloemstuk 54, vielen ook Aatje Plette (nummer 55) en Riet Roessink (nummer 66) in de prijzen. Mevrouw Braam was de gelukkigste bezoeker. Zij kreeg het winnende bloemstuk van Te Kulve mee naar huis, omdat zij het dichtst in de buurt zat bij het gewicht van een vaas vol met hydrokorrels. Dat was 4.500 gram, mevrouw Braam zat er slechts dertig gram naast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.