Home / archiefcentraal / bloemetje van maria voor vrijwilligers dalfsen

bloemetje van maria voor vrijwilligers dalfsen

Maria Martens, Europarlementariër en de Overijsselse kandidaat voor het CDA bij de komende Europese verkiezingen, komt zaterdag niet alleen naar Raalte, maar zal ook een bezoek aan Dalfsen brengen. De Doetinchemse zal tegen 11.30 uur een bezoek brengen aan de Sterrewacht en de Natuurboerderij, projecten die financieel zijn ondersteund door de Europese Unie.

Om te laten zien dat Europa ook aandacht voor de regio heeft, reikt Martens elke dag het ‘Bloemetje van Maria’ uit aan een persoon of een organisatie die een bijzondere betekenis heeft voor de samenleving. In Dalfsen zullen Dries Visser, beheerder van de Natuurboerderij, en Rien van Zanten van de Sterrenwacht het bloemetje ontvangen voor hun vrijwillige inzet.

’s Middags neemt Martens deel aan een zeepkistendebat op de Grote Markt in Raalte. Dit debat staat volledig in het teken van de verkiezingen van 4 juni. Martens verheugt zich er in ieder geval op: “Europa is voor veel mensen ver weg, terwijl zeventig procent van de wetgeving een uitwerking is van Europese regels en Brussel vaak investeert in de provincie. Bijvoorbeeld de renovatie van de monumentale ophaalbruggen over het Overijsselse kanaal”, zo stelt de CDA-kandidaat.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.