bijzonder jubileum voor anton kappert

Voor Anton Kappert was het donderdag een bijzondere dag. Het was zijn laatste dag als vakschilder. Na een lang en arbeidzaam leven mag Anton nu gaan genieten van zijn VUT. Als waardering voor trouw en vakmanschap heeft Anton donderdag een gouden legpenning, oorkonde en draagspeld uitgereikt gekregen van de FOSAG, de belangenorganisatie voor schildersbedrijven.

“Anton is in totaal liefst 46 jaar schilder geweest en veel klanten zullen zijn gedrevenheid en vakmanschap nog goed herinneren”, schrijven Bert en Agnes Lenferink van Schilderwerken Lenferink Heino, Antons laatste werkgever. “Het bijzondere aan zijn loopbaan is dat Anton 23 jaar heeft gewerkt bij Engberts in Wijhe en daarna weer 23 jaar bij ons. Bij elkaar opgeteld dus 46 jaar, maar bij beide werkgevers heeft hij net geen zilveren jubileum gehaald. Wij wensen Anton en zijn vrouw Dinie veel geluk en gezondheid toe, samen met kinderen en kleinkinderen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.