beurs in hardenberg weer met raalter plein

Maar liefst 25 bedrijven uit Raalte zijn deze week met een stand aanwezig op de BusinessVakdagen in Hardenberg. Net als vorig jaar, toen er twaalf Raalter ondernemers vertegenwoordigd waren, is er in de Evenementenhal Hardenberg een speciaal Raalter Plein gecreëerd op de vakbeurs. Een beurs voor het MKB, waar ondernemers en relaties elkaar drie dagen lang (sinds dinsdag) in een gezellige en ongedwongen sfeer ontmoeten.

“Dit is een heel andere beurs, hier komen ondernemers uit allerlei branches bijeen”, zegt Willy Kemper, die zitting heeft in de beurscommissie van de Kring Raalter Werkgevers. “Voor de Raalter ondernemers een mooi platform om te laten zien wat Raalte zoal te bieden heeft op het gebied van ondernemen. De standhouders kunnen elkaar beter leren kennen en kijken of ze nóg meer gebruik kunnen maken van elkaars producten en diensten. Daarnaast kunnen ze ook nieuwe contacten aanknopen met relaties van buiten Raalte.”

De Raalter stands in Hardenberg zijn dit jaar ordelijk gegroepeerd rondom een netwerkplein van twintig bij zeven meter. Daar staan loungebanken, statafels en zitjes. Ook is er een podium, waar Maaike Jansen op woensdag 6 en donderdag 7 mei tussen 18.00 en 22.00 uur optreedt. Ook verzorgt de pianist Paul Richard een aantal korte optredens. Met een knipoog naar een bekende film van James Bond is het thema ‘Uut Roalte met lef’. Zo zijn er speciale posters en bezoekers worden met fiches naar het plein gelokt. Daarmee kunnen ze plaatsnemen achter de casinotafel op het netwerkplein en zo meedingen naar leuke prijzen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.