atb toertocht heeten op zondag 21 juni

De derde ATB-toertocht Heeten wordt op zondagochtend 21 juni 2009 verreden. De toertocht wordt verreden onder auspiciën van de Oranjevereniging Heeten. De organisatie is in handen van een groep enthousiaste ATB-rijders uit Heeten.

Deelnemers aan de toertocht kunnen kiezen uit routes van dertig en vijftig kilometer. De routes zijn uitgezet in het buitengebied van Heeten en de aangrenzende buurtschappen, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van bospaden, zandweggetjes en schouwpaden. Een optimale combinatie van lekker sportief bezig zijn én genieten van de mooie natuur. Start en finish van beide afstanden is op het Dorpsplein.

Tussen 08.30 en 09.30 uur kun je je inschrijven bij een stand op het feestterrein. Het inschrijfgeld bedraagt drie euro. Dat is inclusief een consumptie. Voor kinderen van de basisschool is deelname gratis (uitsluitend onder begeleiding). Deelname aan de toertocht is geheel voor eigen risico.

Voor de meest actuele informatie over deze ATB-tocht verwijzen wij je graag naar de speciale link op staging2.kermisheeten.nl of staging2.antonberends.nl. Vragen, opmerkingen en aanmeldingen kun je sturen naar atbheeten@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.