Home / archiefcentraal / aparte trainingsgroep voor olstars kleintjes

aparte trainingsgroep voor olstars kleintjes

Voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 6 van de basisschool is er sinds kort een aparte trainingsgroep bij Basketbalvereniging de Olstars. Het zogenaamde peanutbasketbal voor de kleintjes wordt gespeeld op een kleiner veld en met een kleinere bal. Elk team bestaat uit vijf jongens en meisjes, waarvan er slechts drie in het veld staan. Zo komt iedereen veel aan de bal en is ook het spel overzichtelijker.

Er waren bij Olstars altijd al jeugdige basketballers actief, maar sinds maart worden de trainingen aan deze jonge groep kinderen apart aangeboden. Er is extra aandacht voor balvaardigheid en de fundamentals zoals het dribbelen, passen en schieten worden spelenderwijs aangeboden. De peanuts trainen iedere maandag van 17.45 tot 19.00 uur in sporthal de Hooiberg in Olst. Op 13 juni spelen de peanuts hun eerste toernooi, dus als je snel bent kun je nog meedoen. Kijk voor meer informatie op www.olstars.nl.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.