an en jan doen de top 100 in het holstohus

Het mooiste uit de Top 100 Aller Tijden en dat dan live gebracht op het podium. Dat moet een mooie muziekavond zijn. Mee eens? Dan moet je op vrijdag 15 mei om 20.15 uur in het Holstohus in Olst zijn. An en Jan treden dan op met hun band. Met aangepaste nummers, dat uiteraard, want we hebben het hier over Marjolein Meijers van de Berini’s en Jan Rot. Dat is dus niet alleen muziek, maar ook theater.

Bohemian Rhapsody en Hey Jude zijn daarom vertaald in het Nederlands. Jan Rot met zijn warme snik en onderkoelde humor en Marjolein Meijers met haar Rotterdamse nuchterheid, krachtige stem en contrabas zijn als persoonlijkheden op het podium elkaars perfecte tegenpool. Voeg daarbij de muzikanten Jakob Klaasse en Jan van der Meij en deze Top 100 Aller Tijden wordt een programma met eeuwigheidswaarde. Born to be wild van Steppenwolf wordt Jong tot de dood, Space Oddity van Bowie is een Ruimteraadsel en Sailing van Rod Stewart wordt Hijs de zeilen. Wie goed luistert, weet meteen waar die nummers over gaan.

In het oosten van Nederland zijn An en Jan dit jaar alleen in Olst te zien, dus dichterbij komen ze voorlopig niet. En dankzij Leader uit het programma ‘Stroomopwaarts’ wordt voor deze voorstelling bij aankoop van twee entreekaartjes in de voorverkoop gratis een extra kaartje gegeven: Het burenkaartje. Met dit kaartje kan een buurman of buurvrouw uitgenodigd worden om samen naar de voorstelling te gaan. De voorverkoop is bij het Holstohus en bij Boekhandel Korten in Olst, reserveren kan op bib.olst@bibov.nl of 0570-561664.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.