Home / archiefcentraal / afscheid sdol van oude accommodatie

afscheid sdol van oude accommodatie

Met het jaarlijkse ABC-toernooi hebben de voetballers van SDOL vrijdag en zaterdag niet alleen het seizoen afgesloten, ze hebben ook afscheid genomen van het oude clubgebouw. Volgend jaar gaat de club verder met de nieuwe accommodatie.

De vrijdagavond begon gelijk al goed. De organisatie had dit jaar een extra activiteit bedacht. Het zogenaamde Kick & Catch was vrijdagavond een geslaagde activiteit. Daarbij moest de bal over twee goaltjes gelobd worden in de handen van de keeper, niet voor iedereen even makkelijk. Maar na dat spel werd het pas echt gezellig. De A-jeugd was daarom dan ook met de fiets gekomen… Zaterdag kwamen de B’s en C’s in actie. En toen kon de vlag aan de oude kantine gestreken worden. Hij had veertig jaar dienst gedaan.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.