acoustic strings van raalte naar deventer

De allerlaatste editie van het International Guitar Festival Acoustic Strings in Raalte zit er op. In de aanloop naar het tweedaagse gitaarevenement werd bekend dat het Hoftheater net de tien jaar niet vol zal gaan maken. De teller blijft op negen steken. Acoustic Strings wordt volgend jaar gehouden in de Deventer Schouwburg. Dat mocht de pret niet drukken. Hoewel de opkomst minder was dan andere jaren, was het Hoftheater afgelopen weekend toch redelijk gevuld met liefhebbers en was het er goed vertoeven.

Die liefhebbers hadden ook weinig te klagen tijdens de negende editie van het festival. Van ver buiten Raalte kwamen zij naar het Hoftheater voor optredens van Franco Morone, Arnaldo Lopez, Michael Dowdle, Gareth Pearson, Richard Smith Trio en anderen. Tommy Emmanuel was er dit jaar echter niet bij. De voor velen beste gitaarvirtuoos ter wereld bleek te duur voor een relatief kleine zaal als het Hoftheater. Volgend jaar (1 mei) in Deventer zal Emmanuel, toch vaste gast van Acoustic Strings, wel weer van de partij zijn. Kaarten zijn al te bestellen via de website van Deventer Schouwburg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.