abricampagne tegen geweld en voor stenen

Met een opvallende bushaltecampagne brengt Showtuin Heeten niet alleen haar eigen bestratingsmaterialen onder de aandacht, ook de Stichting Tegen Zinloos Geweld profiteert van de exposure die deze campagne in een groot deel van Overijssel genereert.

De abriposter is zodanig vormgegeven dat het lijkt of er een baksteen door de ruit is gegaan. “Steengoed! Maar dan in uw straatje!” is het toepasselijke commentaar. Ongewoon Reclamebureau uit Raalte tekende voor het creatieve concept. Bas Middeldorp, eigenaar van Showtuin Heeten legt uit: “Het is een concept met een vette knipoog. Daarom leek het ons goed om de poster ook een wat meer serieuze lading mee te geven. Het idee is voorgelegd aan de mensen van de Stichting Tegen Zinloos Geweld en ook zij waren direct enthousiast. We zijn erg blij met de samenwerking en natuurlijk hartstikke trots op het eindresultaat.”

Showtuin Heeten is leverancier van bestratingsmaterialen en tuinaccessoires. Middeldorp legt uit op welke manieren de stichting wordt gesteund: “Klanten kunnen bij ons de originele tegel met het bekende lieveheersbeestje van de Stichting Tegen Zinloos Geweld aan hun bestelling toevoegen. Het volledige aankoopbedrag komt ten goede van de stichting. Verder zijn er bij een bezoek aan onze showtuin diverse ‘goodies’ van de stichting te winnen.” De actie loopt nog het hele jaar. Showtuin Heeten is te vinden aan de Telgenweg 3 in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.