zoom out maakt dvd van actie dorpshuus

De Heinose videoclub Zoom Out maakt een DVD van 15 à 20 minuten over de actie Dorpshuus Heino Nú! Afgelopen zaterdag zijn bij de aftrap van de actiemaand de eerste opnames gemaakt. Ook de komende drie zaterdagen is Zoom Out van de partij.

Hoofddoel van de actie is om zoveel mogelijk verenigingen te overtuigen om te participeren in het project. Daarnaast wil men graag weten of inwoners van Heino van mening zijn dat er daadwerkelijk een Dorpshuus moet komen. Daarom worden er op de vier zaterdagen in april verschillende activiteiten in en voor het ‘toekomstige Dorpshuus’ gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.