zonnige modeflitsen in wijhese langstraat

De voorjaarsmode van 2009 is zaterdagmiddag in de zonovergoten Langstraat in Wijhe gepresenteerd. Drie korte modeflitsen werden georganiseerd door Boepla Kidswear, DA Drogisterij Bourquin, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Mico Mode, Schilten MenIWomen Clothing en Stevens Optiek. Naar aanleiding van vorige edities werd het geheel gezellige aangekleed met onder andere extra licht van Jambalaya.

Omdat ook de weergoden de organisatie goed gezind waren, genoot het massaal toegestroomde publiek tijdens de modeflitsen van de nieuwe voorjaarsmode werd getoond. Van kinder- en jonge mode tot modisch klassiek, van onder- tot bovenmode, van vrije tijd mode, van brillen- tot schoenmode, alles werd met flair geshowd op de rode loper. Twee mannequins die tot beide dames van ABBA waren getransformeerd, toonden de nieuwe kapsels en make up toen zij hun pruiken afdeden. Op deze ongedwongen wijze toonde de deelnemende zaken dat je in Wijhe prima terecht kunt voor de nieuwe mode en alles wat daarmee samenhangt voor voorjaar 2009.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.