zonnig startschot voor spoc park in wijhe

Wethouder Jonny Hollander en de vertegenwoordigers van Stichting Sporthal de Speelbrink, kindercentrum de Bieënkorf, Van der Capellen scholengemeenschap (locatie Wijhe) en Wijhe ‘92 hebben maandag gezamenlijk het startschot gegeven voor de bouw van het SPOC-park aan de Lange Slagen in Wijhe. Op het bouwterrein van het nieuwe onderkomen van de Bieënkorf schoten alle partijen raak.

Aansluitend werden in de theaterzaal van de Van der Capellenborgschool de contracten tussen de gemeente en de aannemers ondertekend en zijn officieel alle werken gegund. Het is de bedoeling dat eind 2009 de uitbreiding van de school met theatervoorziening, de sporthal en de bouw van kindercentrum de Bieënkorf afgerond zijn. Het multifunctionele binnenplein vormt dan het hart van het SPOC-park. Het betreft hier de tweede fase van het SPOC-plan dat in totaal uit vijf fases bestaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.