zijn de verkiezingsborden groot genoeg

De verkiezingsborden staan er weer. Ja, want er zijn binnenkort Europese verkiezingen. Europese verkiezingen? Wanneer? Heb je ook geen idee? Ze zijn op donderdag 4 juni.

De verschillende partijen zijn er blijkbaar ook nog niet helemaal van op de hoogte. Alleen de SP plakte – in Raalte – tot op heden hun boodschap op de borden. Vast weer aanleiding tot een rel. Want als alle partijen evenveel ruimte opeisen op de borden als de SP, dan zijn die panelen veel te klein. Er schijnen in de 27 landen van de EU maar liefst 304 partijen mee te doen. Voor wie wél van plan is te stemmen, maar ‘bij God’ niet weet op welke partij, die verwijzen we met liefde door naar het Kieskompas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.