Home / archiefcentraal / zes koninklijke onderscheidingen in dalfsen

zes koninklijke onderscheidingen in dalfsen

Zes inwoners van de gemeente Dalfsen hebben woensdag een koninklijke onderscheiding gekregen. De lintjes werden in het gemeentehuis van Dalfsen op feestelijke wijze uitgereikt door burgemeester Leo Elfers.

Mevr. G.A.H. Koenjer-Holterman (Lemelerveld), Mevr. W.A. Bannink-Koekkoek (Dalfsen), Dhr. G. Harmsen (Lemelerveld), Dhr. H. Krale (Dalfsen), Dhr. H. Kampjes (Lemelerveld) en Dhr. H. Nijeboer (Dalfsen) werden allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.