Home / archiefcentraal / workshop graffiti voor jongeren in traxx

workshop graffiti voor jongeren in traxx

In samenwerking met Cult organiseert Landstede Welzijn Raalte in april verschillende culturele activiteiten. Zo kunnen jongeren tussen de 14 en 21 jaar deelnemen aan de workshop graffiti: 9, 16 en 23 april (van 18.30 tot 20.00 uur).

Deze workshop wordt gegeven in jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat in Raalte, onder leiding van een ervaren docent. Opgave bij Marieke Korterik van Landstede Welzijn: 0572-363191 of mkorterik@landstede.nl. Resultaten van de workshop worden gepresenteerd op 9 en 10 mei tijdens Cult 2009.

Lees ook

Dalfsenaar Elwin Klappe lanceert bordspel

DALFSEN – Elwin Klappe uit Dalfsen heeft een bordspel bedacht en ontworpen. Sinds dinsdag 2 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.