win kaarten voor optreden van candy dulfer

Voordat Candy Dulfer weer voor concerten naar het buitenland vertrekt, is ze in april in Nederland te zien en te horen tijdens een korte clubtour. Van 16 tot en met 24 april geeft ze zes concerten verspreid door heel Nederland. Zoals haar fans gewend zijn wordt ze daarbij begeleid door een band met louter toptalent, waaronder de Amerikaanse muzikanten Kirk A. Johnson (drums) en Chance Howard (zang en toetsen), beide voormalig bandleden van Prince.

Candy Dulfer tourt sinds begin jaren negentig over de hele wereld en is mateloos populair in landen als Japan en de Verenigde Staten. Wereldwijd verkocht ze ruim 2,5 miljoen albums en haar single ‘L.A. Citylights’, afkomstig van haar recente CD ‘Candy Store’, stond wekenlang op nummer 1 in de Amerikaanse airplay chart. De mensen die er vorig jaar in De Lantaarn bij zijn geweest weten genoeg! Op zaterdag 18 april staat Candy Dulfer wederom op de planken van De Lantaarn in Hellendoorn.

In 1987 speelde Candy Dulfer in het voorprogramma van Madonna in de Rotterdamse Kuip. Later vroeg Prince haar om op te treden in zijn voorprogramma voor zijn concerten in Nederland. Drie dagen voor het optreden zei Prince Funky Stuff onverwachts af. Na een boze brief van Candy Dulfer, mocht ze een nummer met hem spelen, dat zo’n indruk op Prince maakte dat hij haar vroeg om met hem aan enkele projecten in de VS te werken.

Een jaar later verscheen een debuut soloalbum, getiteld Saxuality. Op dit album, waarvan er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank gingen, stonden enkele grote hits. In 1993 verscheen het album Sax-A-Go-Go, gevolgd door Big Girl in 1995 (de titel Big Girl was een knipoog naar een vroeger album van haar vader Hans Dulfer, dat Big Boy heette). Candy’s nieuwe studioalbum Candy Store werd op 22 juni 2007 uitgebracht door haar nieuwe platenmaatschappij Heads Up International, één van de meest toonaangevende hedendaagse jazzlabels ter wereld.

De entree voor het optreden van Candy Dulfer in De Lantaarn in Hellendoorn bedraagt in de voorverkoop 20 euro, maar Salland Centraal mag twee keer twee toegangskaarten gratis weggeven. Dat doen wij door een prijsvraag. Het beantwoorden van één simpele vraag is de tegenprestatie die wij verlangen. En we zijn de kinderachtigste niet, dus maken we die vraag niet te moeilijk.

Klik hier om de Candy Dulfer-vraag direct te openen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.