win een helikoptervlucht bij 100 haarle

Het aftellen voor de organisatie van het nieuwe evenement ‘100 % Haarle’ is begonnen. Over een kleine drie weken is het al zo ver. En dus zijn afgelopen weekend ook de nieuwe spandoeken voor het tweedaagse evenement (16 en 17 mei) opgehangen. Verder groeit ‘100 % Haarle’ nog steeds, met diverse activiteiten.

Zo is bijvoorbeeld bekend geworden dat Janssen Automotive op zondag 17 mei tijdens ‘100 % Haarle’ een unieke motor aan het publiek presenteert. Uniek, want het gaat hier om een motor die op gas loopt. Zéér bijzonder om te zien. Evenals twee grote demonstraties van de brandweer van de gemeente Hellendoorn. De brandweerlieden komen met diverse brandweerauto’s naar Haarle en zorgen voor vlam in de pan, met steekvlammen tot wel twaalf meter hoog. Ook demonstreren ze hoe ze personen uit een auto halen die bekneld zijn geraakt bij een aanrijding.

Naast al die bezienswaardigheden maak je bij ‘100 % Haarle’ kans op spectaculaire prijzen. De organisatie van de Kermis Haarle (4 tot en met 7 juni) verloot op zondag 17 mei zelfs een fantastische helikoptervlucht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.