Home / archiefcentraal / wijhe geniet van de zon met koninginnedag

wijhe geniet van de zon met koninginnedag

Terwijl in Apeldoorn alle festiviteiten rond het koninklijk bezoek al waren afgelast wegens (vermoedelijk) een aanslag en Radio 538 in Amsterdam al met een groot oranjefeest was begonnen, moest Koninginnedag in Wijhe nog aanvangen. Om klokslag twaalf uur gingen de festiviteiten in Wijhe van start met een rommelmarkt en leuke activiteiten voor de kinderen.

Omdat het zonnetje lekker schijnt zal het feest in Wijhe – ondanks de perikelen in Apeldoorn – nog wel even doorgaan. De terrasjes zitten vol en de kinderen vermaken zich met allerlei spelen op het gemeenteplein. De activiteiten zijn om 16.00 uur afgelopen, maar waarschijnlijk zal het feest dan nog niet afgelopen zijn.

De Bond van Oranjeverenigingen heeft alle oranjeverenigingen inmiddels verzocht om openbare optredens af te gelasten.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.