Home / archiefcentraal / wethouder elferink wil in wijhe blijven

wethouder elferink wil in wijhe blijven

Wethouder Gerard Elferink heeft weer een verzoek ingediend om zijn ontheffing – voor het wonen buiten de Raalter gemeentegrens – met één jaar te verlengen. Elferink woont in Wijhe, maar behoort als Raalter wethouder officieel in de gemeente Raalte woonachtig te zijn. De gemeentewet biedt echter de mogelijkheid om iedere keer voor een jaar van die regel af te wijken. De gemeenteraad van Raalte neemt donderdag 23 april tijdens de raadsvergadering een besluit over het verzoek van Elferink.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.