wervelende uitvoering ralda in hoftheater

Dansgroep Ralda heeft zondagmiddag een wervelende voorstelling neergezet in het Hoftheater in Raalte. In een twee uur durende voorstelling rond het thema feest werden vele landen van over de hele wereld in een dans uitgevoerd. Van India naar Vietnam en van Hongarije naar Servië, je kon het zo gek niet bedenken of het land was wel vertegenwoordigd in een dans.

De middagvoorstelling was compleet doordat een reiziger het geheel aan elkaar praatte en zo de kijker mee nam naar verschillende culturen. Ook het orkest had een eigen aandeel. Ze begeleidde niet alleen de dansers, maar vermaakte het publiek door een stukje prachtige klezmer ten gehore te brengen. Het feest in het zo goed als uitverkochte Hoftheater was aangekleed met ballonnen, draaiorgel en een heuse clown om de kinderen te vermaken. Tevens presenteerde Ralda haar vernieuwde website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.