Home / archiefcentraal / wervelende uitvoering ralda in hoftheater

wervelende uitvoering ralda in hoftheater

Dansgroep Ralda heeft zondagmiddag een wervelende voorstelling neergezet in het Hoftheater in Raalte. In een twee uur durende voorstelling rond het thema feest werden vele landen van over de hele wereld in een dans uitgevoerd. Van India naar Vietnam en van Hongarije naar Servië, je kon het zo gek niet bedenken of het land was wel vertegenwoordigd in een dans.

De middagvoorstelling was compleet doordat een reiziger het geheel aan elkaar praatte en zo de kijker mee nam naar verschillende culturen. Ook het orkest had een eigen aandeel. Ze begeleidde niet alleen de dansers, maar vermaakte het publiek door een stukje prachtige klezmer ten gehore te brengen. Het feest in het zo goed als uitverkochte Hoftheater was aangekleed met ballonnen, draaiorgel en een heuse clown om de kinderen te vermaken. Tevens presenteerde Ralda haar vernieuwde website.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.