wedstrijd vd week wesepe marienheem

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Jos Holtmaat. Hij voorspelde de 0-1 zege van Juliana ’31 bij Rohda Raalte juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Wesepe en Mariënheem. Voor Wesepe toch een belangrijk potje om niet in het gedrang om de onderste plekken te komen, terwijl Mariënheem een plek in de topdrie van de vijfde klasse H hoopt vast te houden. Wesepe heeft nu twintig punten verzameld uit zeventien wedstrijden. Mariënheem speelde net zoveel duels, maar haalde al tien punten meer. Dedemsvaart lijkt echter niet meer te achterhalen. Wat wordt de uitslag?

iconWesepeMariënheemicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Wesepe en Mariënheem. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 5 april 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.