wedstrijd vd week overwetering heeten

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Jan Cents, hij voorspelde de 1-2 overwinning van Haarle op Lemelerveld juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Overwetering en Heeten. Een belangrijk potje in de strijd om de derde en laatste periode. Heeten is op basis van het klassement al zeker van nacompetitie, maar kan bij winst zondag ook de derde periode pakken. Overwetering is echter ook nog in de race voor die periode, maar is afhankelijk van resultaten op de andere velden. Voor Overwetering is winst noodzakelijk, anders zijn de Olstenaren uitgespeeld. Heeten kan zich in principe gerust een nederlaag veroorloven. Wat wordt zondag de uitslag?

iconOverweteringHeetenicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Overwetering en Heeten. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 3 mei 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.