wedstrijd vd week de tubanters heino

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Yvonne Veldkamp, net als zes anderen voorspelde zij het 1-1 gelijke spel tussen Raalte en Broekland juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen De Tubanters 1897 en Heino. Een degradatieduel in de tweede klasse J. Heino is hekkensluiter en móet winnen om directe degradatie te voorkomen. Bij winst of gelijkspel is het over. Alleen drie overwinningen in de laatste drie wedstrijden van het seizoen kunnen Heino nog in de tweede klasse houden. Ook voor De Tubanters is winst zondag echt nodig. De Enschedese ploeg moet Vogido van zich af zien te houden, terwijl zij ook nacompetitie nog kan ontlopen. Wat wordt de uitslag?

iconDe Tubanters 1897Heinoicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen De Tubanters en Heino. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 19 april 14.30 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.