wedstrijd van de week raalte broekland

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week kende geen winnaar, want niemand voorspelde de uitslag tussen Wesepe en Mariënheem juist (3-3).

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is maandag (Tweede Paasdag) het treffen tussen Raalte en Broekland. Een duel tussen twee ploegen die elkaar vrijwel niets ontlopen. Zowel Raalte als Broekland wist tot zover 24 punten uit achttien duels te halen in de vijfde klasse H, alleen het doelsaldo van de Broeklanders is iets beter. Beide ploegen kunnen zondag bij winst stijgen naar de vijfde positie op de ranglijst, rechtstreekse degradatie is nauwelijks meer mogelijk. Wat wordt de uitslag?

iconRaalteBroeklandicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Raalte en Broekland. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! En alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot maandag 13 april 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.