wedstrijd van de week lemelerveld haarle

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Mike Klein, die net als Kevin Brinkhof het 1-1 gelijke spel tussen De Tubanters en Heino juist voorspelde.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Lemelerveld en Haarle. Een interessant potje voor thuisploeg Lemelerveld. Zij speelt immers nog voor de tweede plaats en mag zondag aantreden tegen hekkensluiter Haarle, dat afgelopen weekeinde niet wist te stunten tegen kampioen Epe en officieel degradeerde. Op basis van de ranglijst wordt het dus een makkelijke overwinning voor Lemelerveld. Het duel is echter wel een echte derby, en dat zijn vaak wedstrijden op zich. Haarle zal de competitie bovendien met opgeheven hoofd willen verlaten en nog twee wedstrijden alles willen geven. Wat wordt de uitslag?

iconLemelerveldHaarleicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Lemelerveld en Haarle. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 26 april 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.