warme eerste dag bij speeltuin blekkerhoek

Het seizoen van de speeltuin Blekkerhoek in Raalte is geopend. Zaterdagochtend werden de toezichthouders Ans en Nicole door een hele groep kinderen van huis opgehaald om de speeltuin aan de Ceintuurbaan te openen voor het nieuwe seizoen.

De opening was eigenlijk een formaliteit, maar voor de kinderen was er wel een andere verrassing. Voor het eerst konden zij namelijk kennismaken met een nieuwe wip-wap, waar vier tot acht kinderen tegelijk op kunnen zitten. De aanwezige kinderen hebben de hele dag genoten van de nieuwe wip-wap en van de vele andere toestellen. Ook hebben ze broodjes gebakken en konden ze raden hoeveel knikkers in een grote vaas zaten. Mede dankzij het mooie lenteweer was het zaterdag voortdurend gezellig druk.

Speeltuin Blekkerhoek is woensdag 29 april van 13.30 tot 15.30 uur geopend. Dan wordt er weer een kinderbingo georganiseerd waar veel leuke kinderprijsjes zijn te winnen. De entree bedraagt woensdag één euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.