vvd wil verlaging parkeertarief in raalte

Raadslid Piet Pont heeft namens de Raalter VVD-fractie bij het college van burgemeester en wethouders het verzoek ingediend om het parkeertarief in het centrum van Raalte te verlagen.

Volgens de VVD houdt de gemeente Raalte jaarlijks geld over aan het betaald parkeren. En gezien de huidige kredietcrisis, vindt de VVD dat dit overschot aan ‘parkeergeld’ nu ten goede moet komen aan de burgers. Daarnaast wacht Pont nog altijd op een ‘toegezegde’ evaluatie over het betaald parkeren in Raalte. Hij vraagt het college dan ook om op zeer korte termijn het betaald parkeren te evalueren en met een nieuw parkeertarief op de proppen te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.